Nieuwjaarsconcert Harmonie en Camerata in de Paaskerk

Op zondag 22 januari geeft Harmonie Orkest Amstelveen haar traditionele nieuwjaarsconcert. Samen met het Strijkorkest Camerata van de Muziekschool Amstelveen luidt het blaasorkest het nieuwe jaar in met een feestelijk muziekprogramma.

Het concert begint om 14.30 in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Toegangskaarten zijn aan de deur verkrijgbaar of te reserveren via kaarten@harmonieorkestamstelveen.nl. De prijzen: €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit jaar staat op het programma fraaie musical- en filmmuziek, zoals Soldaat van Oranje en Star Wars, afgewisseld met vrolijke jazzmuziek en stukken die samen met het strijkorkest worden gespeeld.

Gastdirigent gezocht

Natuurlijk ontbreekt de bekende afsluiter, de Radetzkymars, niet! Deze mars is vaak door een gastdirigent begeleid en voor dit jaar is de functie nog vacant. Wie graag eens voor het harmonieorkest wil staan met het stokje, kan zich daarvoor bij het bestuur aanmelden als goede vriend. Als tegenprestatie mag een goede vriend tijdens het nieuwjaarsconcert de Radetzkymars dirigeren. Na afloop van het concert heffen we met alle aanwezigen het glas op een nieuw jaar met vele muzikale optredens.

Bewaren

Bewaren