Vrienden van de harmonie

Muziek fleurt het leven op. Als vriend kunt u ons helpen muziek te blijven maken op topniveau. Met uw financiële steun kunnen wij mooie concerten blijven geven, ondersteunt u onze unieke harmonie en geniet u van bijzondere muziek.

We onderhouden graag een van de volgende vriendschapsbanden met u:

Verre vriend bent u voor € 15 per jaar.
Als verre vriend wordt u als eerste per e-mail uitgenodigd voor onze concerten.

Goede vriend bent u voor € 30 per jaar.
Als goede vriend nodigen we u via e-mail uit voor al onze concerten en ontvangt u twee kaartjes voor het nieuwjaarsconcert. Uiteraard inclusief een heerlijk kopje koffie of thee.

Beste vriend bent u voor € 60 per jaar.
Als beste vriend krijgt u als eerste een uitnodiging voor onze concerten. Daarnaast ontvangt u een kaartje voor het nieuwjaarsconcert en een kaartje voor een groot concert. Plus een kopje koffie of thee.

Speciale beste vriend bent u als u eenmalig € 100 schenkt.
Als speciale vriend bent u te gast op ons nieuwjaarsconcert en mag u tijdens dit concert de Radetzki mars dirigeren. Tot slot kunt u met een glaasje bubbels op het nieuwe jaar proosten.

BFF (Best Friend Forever)
Als BFF schenkt u eenmalig een muziekstuk. De keuze van dit muziekstuk maakt u samen met de dirigent. U bent speciale gast als we het muziekstuk opvoeren en uw naam zal op het stuk gedrukt worden zodat de harmonie u nooit zal vergeten.

Schenking of sponsoring
Als u een schenking wilt doen of ons wilt sponsoren, neemt u dan contact op met onze secretaris.