Broadway-avontuur met Stanley Burleson

Harmonie Orkest Amstelveen geeft i.s.m. Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Jochem Smit en dansers van Muziek- en Dansschool Amstelveen op 12 november 2017 eenmalig een uniek concert in de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Het thema is Broadway en het wordt een wervelende show met muziek, zang en dans.

Het is een avontuur van twee zangers/dansers (Renée en Jochem, bekend van o.a. de musical Razend) die hun geluk op Broadway gaan beproeven. Onderweg komen zij Stanley Burleson tegen die hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Uiteindelijk beslist hij ook of ze het gaan halen of niet.

Als Harmonie Orkest Amstelveen zijn we gewend om grote concerten van hoge kwaliteit te geven. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat we Stanley Burleson voor de zang en dans hebben kunnen vastleggen. Zijn specialiteiten passen perfect in het Broadway-thema, met onder andere Mr. Bojangles, stukken uit Saturday Night Fever, West Side Story en 42nd Street. Een groep dansers van de Muziek- en Dansschool Amstelveen voorziet het optreden van de passende choreografie. Komt dat zien! Kaarten zijn nu al te bestellen bij de Schouwburg Amstelveen.

Bewaren

Bewaren